Monday, April 11, 2016
12 Cakes 12 Months: Mandarin Pie / Deser Mandarynkowo - Ananasowy
It is high time I wrote about our Easter dessert (which we have already eaten of course). It is the third part of my 2016 project 12 Cakes 12 Months.
The recipe, found on one of the Southern Plate pages, is really great and worth trying. It makes two delicious pies which could be a great treat at any occasion. Stored in a freezer, they lasted quite long. On the other hand, there was no problem with cutting frozen pies so I did not need to defrost the entire pie and we simply had a couple of pieces at a time.
Dziesiejszy wpis związany jest z trzecią częścią mojego projektu '12 Ciast, 12 Miesięcy'.
Przepis na ten deser znalazłam tutaj, na jednej ze stron bloga Souhtern Plate (Południowy Talerz). Jest to jeden z tradycyjnych przepisów Południa Stanów Zjednoczonych na tak zwany pie - ciasto nie ciasto (nie wymaga pieczenia). Łatwy do wykonania i w dodatku smaczny - polecam!
Zamrożony deser łatwo pokroić - nie trzeba więc rozmrażać całego. Czas rozmrażania (w zależnosci od temperatury pomieszczenia) około 30 minut.
Labels:
12 cakes 12 months
,
2016
,
cool whip
,
crushed pineapples
,
easter
,
mandarin oranges
,
pie
,
whipping cream
Subscribe to:
Post Comments
(
Atom
)
No comments :
Post a Comment